Loading...

Sunday, February 21, 2010

Awekz Putih suke Lelaki kulit gelap..



haha.. pecayer k tak??korank kne la pecayer k..aku boleh bg bukti la wesss... dulu aku pnah kapel.. 2 kali..2 2 putih beb..tp tk leh la nak post kan gamba2 tuu...nnt aku gak yg bersedih...hilang macho beb..keke.. tp tkpee... aku post kan bukti2 laen... jom tgok..
tgok bukti yg pertame..aku tk senyum pon..tp minah putih ni senyum ..kompem die suke kt aku kan..haha
 (korank jgn meloya ngn aku k,saje mepoyo2 sekali sekale..keke)

2 2 sennyum..so aku support senyum gak..hehe
yg dedah2 tu abaikan k,aku pon tk pandang langsung pon...
2 minah rusian ni rasict ..tu yg masam jeee... dasar Aparteid btol..
aku igt nk bg jaket aku kt minah tk cukup kaen tu..suruh tutp Aurat..last2 dier yg bg aku topi... terlupe terus niat suci murni aku...
Gadis Litar


tak cukup k bukti2 alibi aku tunjukan tu.... sbnarnyer suke sama suke lahir dr hati.. tidak membezakan warna kulit... tp nak lg sedap kopi tu...taruk susu kan??? hehe..Sakianz..Sama2 kasih

Saturday, February 20, 2010

How to get six Pack abs??(utk kaum2 AdaM shje k)



macam maner nk memetakkan perut2?? dari satu kotak k 6 kotak...nk lg hebat 8 kotak...byk btol tips2 yg kiter dgr kalo nk dpt perut 6 kotak ni... N kbykan nye mestilah kne sit ups selalu kan.... antare bhgian yg plg ssh nk dibentuk kan..perut lahh... sbb lemak2 yg kiter dok serap hari2 kebykn tertempel kt bhgian perut... Org2 kurus ssng skit nk dpt kan 6 pack ni... Tak cayer meh tgok bukti org kurus yg ader 6 pack...
tuuu dia..2 mamat poyo yg bajet2 tough laa..keh2.. naseb la aku tk kanl dorank ni..kalo knal pon wat2 tk knal laa.. 

korank kne jager pemakann.. tu pntg... sit up selalu,,tk ssh pon..dlm bilk leh wat...sblom nk tidurr..selepas bgun tidor... pastu jgn luper amik brekfes...minum air suam pon jadi laa...tu tips2 mudah nk dapatkan 6 pack... nak lagi barokah ,elak kan mkn mknn haram... segale2 jenis2 E yg ader kt mknn tuu,kne la tgok k...  baru laa, rohani n jasmani sehat... senang otot2 nk membesar m membentuk...
Soklan cukup emas= Perlu k six pack ni??? saper kater tk perlu?? saper kater tk perlu tu kompem tk pnh bace Kitab Karma Sutra... byk jurus2 yg 'Terbaek' n menjanjikan 'kepuasan' memerlukan support perut yyg kuat n jitu...kalo perut dah boroii...alamat..posisi sendri mau igt la abg2 yerr...ni ilmu ni..bkn sekadar suker2 nk berbicare kurank sopan... kiter kne berfikiran terbuke kan?? tp kne la berbatas... kalo korank nk lebih2 bayang la sendri k...hehe..

pastikan anda melakukan sit up yg btol, aturkan penafasan..kalo bole jadikan sistem pernafasan anda selari ngn pergerakan sit up anda..ketika tgh naek...anda hembus nafas n ketika turun anda amik nafas dalam2...care pernafasan yg btols boleh memberi kesan yg lebih mujarab k...cukup la stakat ni tips2 aku nk kongsi.. tp igt..jgn luaran jee rajin dibentuk, tp dalaman senipis kkulit bawang..tkde gune bangg..kne dua2 dititik berat kan..baru laah menjadi somebody yg ad body sekali skala busybody...last2 jadi Daddy,,, Sakianz

Abang 'Botak' TerangkaT...


Post aku kali ni bertentangkan ttg Abang2 Botak yg suke wat hal di bumi Russia ni...Abang2 botak ni begitu popular dikalangn Foreigners2 yg berader disini...mereka mengelarkan dr mereka 'Russian skinhead Army'... org2 russia tempatan menggelarkan mereka HOOLigans...aku plak pggil drg Abg botak sbb kepale dorg botak n otk dorang pon sebijik macam "abg botak" yg tk nk berfikir menggukan akal,teWas dek nafsu...tau nk pukul sana sini,Bajet hebat sgt la wess...InGt 'keras' sgt la wehh...pkol beramai2 bole la...meh bak dtg 1 on 1...kalo kalah pon tkpe janji 2 2 raser sakit kan..kepader yg tk knal Skinhead ni..aku trgkan sedikit sbyak mengenai depa ni k... meh tgok gamba2 russian skinhead army ni...
Tu diaa...ni simbol pemujaan drg ni...tanda respek n semangt juang mereka... drg wat mcm tuu..mcm pemujaan Freemanson gak laa...tp pemahaman berbeda2 skit...drg ni memuja Hitler Nazzi...Gerakan freemanson lak memuja setan satu mata...
Dorang igt dorank ni pejuang nationalist la kan... Padahal Racist nak mampus...kalo bole semua org2 yg tk same kulit ngn dier.kuning coklat hitam, nk dihapuskan kt bumi russia ni....Aper banggang nk mampus pemikiran kolot abg2 Botak ni... mmg Abg botak ni bertindak menggunakan Nafsu la wehh... Akal campak maner poitt...
Waktu2 Klimaks Abg2 botak ni, selalunyer bulan April... Maybe bulan April ni musim mengawan dorank... .. Kami yg blaja di sini akn Hati2 bulan ni... Ader satu hari dlm bulam April ni akn diberikan cuti pader semua foreigners2 yg blaja kt sini sbb Abg2 Botak tgh meraikan HAri kelaHiran Hitler Nazzi setanurrajim...  tp sejak dua menjak ni... U kami dah tk bg cuti dahh... sbb kes2 pukul plaja2 asing dah makin berkurang kt russia ni, mungkin Abg2 botak sudah kembali ke PAngkal Jlan..memilih Jalan2 yg Halal kan...bagus la macam tuu...barokah dunia n akhirat...

Alhamdullillah la, sepanjang 4 thun berader di moscow ni...den tk ponah lg kne pukul...terserempak tu biasa laa..drg bg salam kiter tunduk....kalo menjawab kang...tk pasai2 Abg2 botak ni dtg kt kiter kan... senior den pnah kne pukul patah gigi beb... bdak myammar kt tmpt den kne cucuk ngn pisau..koma berbulan2..terus stopp blaja beb...tu semua 3-4 thun lpas.. skrunk ni dah ok dah..tp still kne berhati2..
Abg2 botak russia ganaz2 beb..siap blaja berperang lg... semangat noasionalist la katekan... 

 

Yg ni plak Abg2 Botak kt mesia...macam hampess layu je den tgok... kalo nak dibandingkan Abg botak russia ngn Mesia ni ibarat 10 inci NGN 6 inci...HEHE... tp yg penting 2 2 otak TArak.. Sebujik Macam Gamba Nii... 
Otak dah byk Tahi sgt...tu yg tk nk berpikir btol k dak Fahaman yg korank Bawak tuu...

Nak citer ape lg erk pasal Abg botak russia ni?? cukup la sampai sini k... tkde idea nk tulis sbnarnyee..otak dok igt Ang Botak yg LAGI satu jeer... hehe...nk bersihkan pemikiran japp... N9 adat pepatih..Sekian Sama2 KAsih..muahhh

Thursday, February 18, 2010

Gamba RoJak...Layanzz



hari ni tkde paper nk citerr...so jom layan gamba2 kartun yg ader criter2 nyer tersendri k..org kkdg lg suke tgok gmba dr membace kann....Layanzzz
hehe..mmg otak2 lelaki normal kreativ n inovatv kan??? 

 
bahana selalu sgt maen FB..Addicted sgt nii..

kawan2 yg blaja pasal kpal terbg...jgn luper yeerr..tanpa enjin saper la Jet2...(ni isu politik semase) 


isu Kalimah Allah?? AshaduanlaillahaillAllah waashaduannamuhammmadurrasulullah..Tiada Tuhan melainkan ALLAh..nb muhammad pesuruh Allah... moge ader kesudahan nyer...
Raja Itu Rakyat Rakyat itu Raja....Slogan UMNO lame...(buzar likes this) 



Abang Botak?? ap pasal sesat dlm ni???hehe
perhati elok2... dlm perkataan good tu ader Evil gak...NOBODY perfect...huhu..jumpa tak?? 


posisi  69?? hehe ilmu rumah tangge... YG ni MMg doggy stlye...nafsu binatang....kucing pon nk taruh...kekeke

Ilusi Optik...nampak lusian ni bergerak kan???
Tak Lame bdak ni leh idup ni..keazaman tk cukup Tinggi ke dik oii...

Wednesday, February 17, 2010

Takkan team MAI ilang dibumi Russia ni!!!




skrunk ni aku br pas tgok siaran langsung CL antare Arsenal ngn Porto..Asenal klh..dammit...secare tk langsung aku memikirkan kebejatan n perkembangn bola team futsal aku MAI yg skrunk tgh merudum ekoran kekuragn motivasi n dedikasi... Aper cer kalianz??? Mase makin suntuk beb nk belatih... 16 April nnt mcm mner,aper akn terjadi kalo kiter ni masih diulit mimpi2... Thun lepas kiter menang no 3..thun ni silap hribulan leh kalah semua games beb kt Kursk games nnt...Sblom tu meh layan gamba team futsal aku...
Dikesempatan menulis blog ni ni..aku menyeru wahai teamates sekalian...ayuh bangkit kalian..lakukan reformasi dalaman n luaran..,lahiriah batiniah,kelak cerah mase depan k... sbb kan ketiadaan tmpat utk belatih, aper kater awal2 ni kiter wat fitness nak?? saper2 yg merokok tuu, cuber kurang2kan sikit2 sampai dah hbs game k... setiap hr jgn luper push up n sit up workout..masing2 wat k... kasik kuar peluh k..mlm ni aku akn start sendri2 k...pasni korank jgn luper k...Taktikal nnt kiter wat k...aku akn try bincng ngn kyo, haris ,n kalo bole semua la....kiter wat meeting k>> amacam>?? Maner2 yg terbace nii..sila respon k.. cho n laen2 yg tkde dlm gmba ni pon jgn luper turut serta dlm traing2 mendatang k... Majulah Sukan Futsal MMaso.... Lakukan Perubahan!!!!!

Air dicIncang Tidak AkAn PutuS


Hari ni aku nak post kan ttg Family aku...gamba2 dorank ..n citer sikit2 kenangn aku ngn dorank...Aku nk ckp windu kt dorank pon segan.... So aku wat post ni khas utk family aku yg dh lame tk jumpee...tgok gmba pon jadi laaa...
ni gamba mama n abah aku..kenangn pahit aku ngn mama br2 ni aku,kantoi simpan berkotak2 rokok dalm beg time baru blik mesia thun lpas...merajuk satu hari beb...jarang mama aku ni majuk2 ngn aku...kengn manis byk... tp tk mau kongsi2..huhu...ngn abah aku ni plak, kenangn tk bole lupe... aku  membonceng basekal bwk bapak aku, aku bawak dr umah aku k bengkel keter...jauh maa..time tu van abh aku rosak... motor family ak mmg tk pnh aderr.yg ader beskal tua... time aku bawak abh aku tuu...raser btol2 syahdu,mcm pasangn dalam Fullhouse tuu,naek satu beskal same2..time tu 2 2 dah bosar lak tuu...hehe..akn igt smpai bile2..

yg sebelah mama aku ni akak first aku..bakal doktor..dulu kecik2 selalu gak gaduh2 ngn dier ni..antare kaka plg grg..aku nk tunjuk gangster skit kt umah mesti kne palau..tp la ni tk gaduh2 daa...sronok borak ngn dier...sporting peramah kreativ n inovativ..

yg ni sibuncet keloi@farah..dah tunang akak second aku ni..tu sebelah dier tu tunang dier..tk sabar2 nk tgok dorank kawen, dpt ank,,boler aku ajar ank buah aku nnt jd palau mcm aku...wakaka.. skrunk ni minh ni dah keje... kt johor
yg ni adik pompuan aku yg pertame...Tikah..dah keje gak..nurse..pengalaman aku br2 ni ngn dier... selambe dade je aku bermalam sehari kt umh dier... dier dok ramai2 ngn membe2 pompuan ... tp sbb kan hal2 tertentu..x nk citer pnjg,so aku tertido sehari ngn nurse2 kt umah tuu...naseb baek bgun pgi2 ok jer semuanyer,...balik umah kne marah ngn mama aku...huhu
 
yg ni adek pompuan aku yg ke2...nabila si pipi tembam..baru2 ni br je dapat bf...bkan nk bgtau aku pon...tu pon ak dgr citer dr akak first aku.....minah ni sempoi laa...tk byk berkater2..hanye gedik2 jee yg memperkaterkan..haha..masih blaja lg.. 
 
yg ni adik lelaki yg plg rapat ngn aku...walaupon kaki paw..asyik mengepaw aku, tp disebabkan otak same2 kotor ngn aku, aku ngam ngn dier..haha...time blik mesia thun lpas, satu mlm ni, dier ajk aku pi UMah merah...haha.. tp instinct naluri keibuan yg tggi..blom sempat kaki melangkah masuk,,niat nak usha2 je k... mama aku msg.. " korang merayau maner tuu??"... terus mengucap panjg kami patah blik...hua2...

yg pkai bjuk putih tuu..adik lelaki kedua aku...syauqi.. geng maen dota aku...mule2 mamat ni noob jerrr.lame2 slpas aku ajr...skrunk ddah ok la skit... br je lpas spm mamat ni..so tk knal dunia lgg...byk lagi aku kne ajr dier ni... supayer jd lelaki yg mithali....hua2... 
yg ni aiman..adik lelaki bongsu sekali...kalo aku nk borak ngn dier mmg tkde point...naseb la ader minat yg samer...mamat ni peminat kipas ssh mati manga NAruto..aku pon minat giler naruto ni...so mmg kalo nk borak ngn dier..aku bukak point pasal naruto laa.... f4 skrunk mamat ni
yg ni adik pompuan aku yg k 3...Sarah Adila.. minah ni aku tgok seorg yg rajin...result blaja pon gempak2 jeee...jeles maa..selalu ken puji ngn mama n abh aku... aku ni dah jrg dipuji daa... yelaaa..blaja pon cukup2 mkn je skrunk..kais pg mkn pg kais ptg tk makan2 pon....hehe
yg ni adik bongsu aku skali ni..syafiqah diyana..bdak pling manje ngn mama aku...jeles2..haha dier ni skrunk kt UTM..haha bru darjah 4 laa... suke begayer mcm dah ank dare...  

CUkup la sampai sini je aku nk citer family aku ni..sekurank2 nye kat blog aku..aku citer n paparkan insan2 yg menjadi kesayangnku... Zarrin tgh ingat korank semua ni...jgn luper nk igt den yoo..jauh diMate dekat Dihati(zarrin-paggilan dorank kt aku ) Sekianzz....

Tuesday, February 16, 2010

Kekejaman Pompuan...

sAper yg Lemah semangat jgn dok tgok k....aku muler2 tgok ponn... mmg sumpah seranah la pompuan ni...tk berhati perut langsnug...YG ni aku bukan sruh korank layan k gamba2 kekejaman amoi ni...tp same2 laa kiter mengkutuk perbuatan terkutuk manusia berhati setanurajim ni...
tgok gayer mcm seorg pencinta haiwan kan...
ko nak wat aper tuu poit??? 
Nauzubillaihmin zalik ... Sedih sgt2...haiwan kesygn nabi diperlakukan mcm ni...Manusia2...Ap slh ank kucing tu....

Monday, February 15, 2010

Comey!!!

Jom menikmati keindahan Ciptaan Allah yg comey2...
Tiffany dr kumpulan SNSD(korea)

Steven Gerard YNWo.liverPool
Kazzen Aku yg Takut ngn aku..(die igt akuni bangla jual karpet dtg umah k umah) haha
MariA ozawa(pelakon Suara Latar Sakura)dlm Anime NAruto..hehe