Loading...

Saturday, February 20, 2010

Abang 'Botak' TerangkaT...


Post aku kali ni bertentangkan ttg Abang2 Botak yg suke wat hal di bumi Russia ni...Abang2 botak ni begitu popular dikalangn Foreigners2 yg berader disini...mereka mengelarkan dr mereka 'Russian skinhead Army'... org2 russia tempatan menggelarkan mereka HOOLigans...aku plak pggil drg Abg botak sbb kepale dorg botak n otk dorang pon sebijik macam "abg botak" yg tk nk berfikir menggukan akal,teWas dek nafsu...tau nk pukul sana sini,Bajet hebat sgt la wess...InGt 'keras' sgt la wehh...pkol beramai2 bole la...meh bak dtg 1 on 1...kalo kalah pon tkpe janji 2 2 raser sakit kan..kepader yg tk knal Skinhead ni..aku trgkan sedikit sbyak mengenai depa ni k... meh tgok gamba2 russian skinhead army ni...
Tu diaa...ni simbol pemujaan drg ni...tanda respek n semangt juang mereka... drg wat mcm tuu..mcm pemujaan Freemanson gak laa...tp pemahaman berbeda2 skit...drg ni memuja Hitler Nazzi...Gerakan freemanson lak memuja setan satu mata...
Dorang igt dorank ni pejuang nationalist la kan... Padahal Racist nak mampus...kalo bole semua org2 yg tk same kulit ngn dier.kuning coklat hitam, nk dihapuskan kt bumi russia ni....Aper banggang nk mampus pemikiran kolot abg2 Botak ni... mmg Abg botak ni bertindak menggunakan Nafsu la wehh... Akal campak maner poitt...
Waktu2 Klimaks Abg2 botak ni, selalunyer bulan April... Maybe bulan April ni musim mengawan dorank... .. Kami yg blaja di sini akn Hati2 bulan ni... Ader satu hari dlm bulam April ni akn diberikan cuti pader semua foreigners2 yg blaja kt sini sbb Abg2 Botak tgh meraikan HAri kelaHiran Hitler Nazzi setanurrajim...  tp sejak dua menjak ni... U kami dah tk bg cuti dahh... sbb kes2 pukul plaja2 asing dah makin berkurang kt russia ni, mungkin Abg2 botak sudah kembali ke PAngkal Jlan..memilih Jalan2 yg Halal kan...bagus la macam tuu...barokah dunia n akhirat...

Alhamdullillah la, sepanjang 4 thun berader di moscow ni...den tk ponah lg kne pukul...terserempak tu biasa laa..drg bg salam kiter tunduk....kalo menjawab kang...tk pasai2 Abg2 botak ni dtg kt kiter kan... senior den pnah kne pukul patah gigi beb... bdak myammar kt tmpt den kne cucuk ngn pisau..koma berbulan2..terus stopp blaja beb...tu semua 3-4 thun lpas.. skrunk ni dah ok dah..tp still kne berhati2..
Abg2 botak russia ganaz2 beb..siap blaja berperang lg... semangat noasionalist la katekan... 

 

Yg ni plak Abg2 Botak kt mesia...macam hampess layu je den tgok... kalo nak dibandingkan Abg botak russia ngn Mesia ni ibarat 10 inci NGN 6 inci...HEHE... tp yg penting 2 2 otak TArak.. Sebujik Macam Gamba Nii... 
Otak dah byk Tahi sgt...tu yg tk nk berpikir btol k dak Fahaman yg korank Bawak tuu...

Nak citer ape lg erk pasal Abg botak russia ni?? cukup la sampai sini k... tkde idea nk tulis sbnarnyee..otak dok igt Ang Botak yg LAGI satu jeer... hehe...nk bersihkan pemikiran japp... N9 adat pepatih..Sekian Sama2 KAsih..muahhh

2 comments:

  1. Aku kalau jumpa mamat botak mesia, memang aku nak pukul diorang. Celake betul. Nak ikut culture yang menyusahkan kita kat Russia ni.

    ReplyDelete
  2. jom pukul jom..oit arep...biler nk ajr aku camner nk memeriahkan blog ni??

    ReplyDelete