Loading...

Wednesday, February 17, 2010

Takkan team MAI ilang dibumi Russia ni!!!




skrunk ni aku br pas tgok siaran langsung CL antare Arsenal ngn Porto..Asenal klh..dammit...secare tk langsung aku memikirkan kebejatan n perkembangn bola team futsal aku MAI yg skrunk tgh merudum ekoran kekuragn motivasi n dedikasi... Aper cer kalianz??? Mase makin suntuk beb nk belatih... 16 April nnt mcm mner,aper akn terjadi kalo kiter ni masih diulit mimpi2... Thun lepas kiter menang no 3..thun ni silap hribulan leh kalah semua games beb kt Kursk games nnt...Sblom tu meh layan gamba team futsal aku...
Dikesempatan menulis blog ni ni..aku menyeru wahai teamates sekalian...ayuh bangkit kalian..lakukan reformasi dalaman n luaran..,lahiriah batiniah,kelak cerah mase depan k... sbb kan ketiadaan tmpat utk belatih, aper kater awal2 ni kiter wat fitness nak?? saper2 yg merokok tuu, cuber kurang2kan sikit2 sampai dah hbs game k... setiap hr jgn luper push up n sit up workout..masing2 wat k... kasik kuar peluh k..mlm ni aku akn start sendri2 k...pasni korank jgn luper k...Taktikal nnt kiter wat k...aku akn try bincng ngn kyo, haris ,n kalo bole semua la....kiter wat meeting k>> amacam>?? Maner2 yg terbace nii..sila respon k.. cho n laen2 yg tkde dlm gmba ni pon jgn luper turut serta dlm traing2 mendatang k... Majulah Sukan Futsal MMaso.... Lakukan Perubahan!!!!!

4 comments:

  1. nk meeting nnti pggil ak..ak ade idea bernas utk taktikal..:)

    ReplyDelete
  2. mcm mane nk menang,tngok aa muke haris kat gambar 2nd tu..mesti baru lepas layan gam aaa tu..

    ReplyDelete
  3. ha..ni aku suke ni..captain MAI 2010....
    abu aku kasi ko je tampuk pemerintahan empayar futsal MAI..aku da besare jd captain..ok ek.>!!pe2 hal roger je..kami sokong 120%

    ReplyDelete
  4. meeting tergempar mlm sabtu niii k..sebar2kann

    ReplyDelete