Loading...

Saturday, February 13, 2010

ayat-ayat mintak clash dr Buzarovig


Kamu...mula2 skali..sy mohon beribu kemaafan..sepanjang perkenalan kite..hingga sekarang...
sy ingin sgt2 menaip panjg agar dapat menjelaskan rase hati sy, semoge kamu tahu.. ap yg terbuku n tersirat...

maaf sy pinta, sbb pernah menganggap kamu permainkan sy... mgkin sy terperangkap dlm satu situasi yg amat2 kompleks bg dr sy.. so,utk pengetahuan kamu,sy still respek kamu... dan akn respek sampai bile2...

tp,sy sedar..sy n kamu mungkin sampai di sini sajer..tiada lagi.. mungkin kamu tk prnah mengganggap sy sbgai someone..or mungkin pernah..tp hanya sekejap... n bg sy... kamu sgt2 bermakna bg sy... sy tahu pengharapan sy ini sunnguh membahayakan kamu dan sy..dan kiter pon dah terima impak nye skrunk...so..sy dah fikir masak2 sy perlu mengundurkan diri care baek...
sy berharap2 sgt kamu tidak menafikan yg dulu perhubungan kite pernah menjadi "sesuatu"...walaupon sy tk pnh declare ap2 pon..sy akan ingat kenangan2 tu sampai bile2.. walau pon skrunk awk menidakkn sy...

KAMU chan...
sy tak tau ap yg terbuku kt hati kamu skrunk... tujuan sy tulis msg ni bkn nk menaruh simpati lg..sy cume nk menyelesaikan permasalahan kiter..supaya kelak,kiter lebih matang dlm mengharungi dugaan2.. sy sokong statement kamu,yg kamu nk fokus dlm study..tk nk serius ngn saper2... sy sokong smpai bile2..n berharap,kamu still pegang kate2 kamu k...
insyaAllah..

KAmu
mungkin kiter masih bole sahabat seperti dulu..saling tolong menolong menasihati..memberi rangsangan mcm dulu.. sy sgt2 merindui shbt sy yg dulu tu..yg tk jemu2 merangsang sy spye lebh berjaye... tp..mungkin tk semudah itu...
mungkin kiter tk akn menjadi kwn serapt itu lg... or mungkin kiter akn terus saling membisu...sy kecewa sgt2, sy gagal menjadi kawan yg baek utk kamu...sy tk nk masing2 terluka....
sy sedar..sy punyai byk kelemahan, n sy sedar, sy kne pergi dr hidup kamu..ini utk kepentingan kamu dan sy...
wat masa skrunk..myb utk selamnye

kamu slalu mengatakan..sy mampu dapat berjuta lbh baek dr kamu.. tp sy lg pecaye yg kamu seharusnya dapat lelaki yg lbh baek dr sy... sy punyai kekurangan..

sy gembira berkenalan dgn kamu..family kamu.. sy hargai semua tuh...sy akn igt sampai bile2...

walaupon lepas ni kiter akn saling membisu... sy berharap, kamu akn mendoakan kejayaan n kebahgiaan sy k..sy pon mendoakan kejyaan n kbhgiaan kamu..dunia akhirat...

so..sy harap..sedikit penjelasan sy ini..dapat memberi penjelasan yg secukup nya pd diri kamu..sy tak akn menganggap kamu musuh..dan tidak akn sesekali membenci kamu.. perhubungan sy ngn kamu byk mengajar sy.. sy akui..msg2 tak perfect..tp sy bersyukur dapt bertemu kamu.. dan sy harap..
kamu mengerti..tindakan sy ni..bkn berdasarkan emosi semata2..telah lama gak sy fikirkan.. dan sy raser ni lah penyelesaian terbaik... kiter pergi dgn haluan masing2... ap yg baek kiter jdkan tauladan..dn yg tk baek..kiter jd kan pengajaran...
smoger kebahgiaan n keceriaan sentiasa menanti mu..KAMU..
ASSALAMUALAIKUM... 

(cerita di atas tiada kaitan mahupon yg idup dan mati..hanye sekadar menigi mase2 terluang)

2 comments: